Hoi mooi mens!

Welkom op mijn website. Ik ben Rosa en ik ben ontzettend passievol over Ademreizen. Bij mij kun je terecht voor individuele reizen.

Ik vind het te gek om op een innerlijke reis te zijn via de ademhaling die zich in het uiterlijke manifesteert. Want lichaam en geest zijn zo verbonden dat het iedere keer weer fascinerend is hoe die verbondenheid tot uiting komt. Dat is wat mij drijft. In het aangaan van die reis met mezelf en met de mensen die ik ondersteun in hun proces.

Nadat ik topsport heb beoefend als wedstrijdzwemmer en professioneel danseres en de nodige tol die dat eiste, ben ik me gaan interesseren voor andere zaken. Zaken die mij als persoon meer verrijken als het gaat om luisteren naar mezelf en de zelf-ontplooiing die daaruit voortvloeit. Mijn fascinatie voor het menselijk lichaam loopt als een rode draad door mijn leven heen. Dit startte met een cursus Sportmassage en Myofascia en deep tissue.

Op het moment dat Ademcoaching op mijn pad kwam voelde ik direct ‘Dit is het’. 
Dit is de manier om mezelf en anderen te helen. Na de eerst ademsessie was ik diep geraakt. Nog nooit heb ik ervaren dat ik zoveel kon loslaten via de ademhaling. De kracht van de adem is zeer groot. Wanneer je beseft dat de kracht van het leven afhankelijk is van de kracht van de ademhaling, dan komt er een diep besef dat dit de weg is naar vrijheid, dieper in je vrouwelijkheid zijn, stabiliteit en helderheid. We ademen iedere dag, en toch zijn we tijdens ons leven nauwelijks bewust van onze ademhaling.

Mijn missie en passie is mensen terug te brengen naar hun kern.
Want wat als je die vergeten bent? En niet weet hoe je er terug kunt komen? Hoe fijn is het als er iemand is die je kan ondersteunen om die connectie terug te hervinden.

Mijn missie is mensen bewust te maken van hun lichaam en daardoor dieper in connectie te komen met zichzelf. Wanneer je die connectie hervindt wordt het makkelijker om je zelf te uiten in je verlangens en je grenzen, die worden dan helder. Dit heeft een grote impact op je innerlijke leven, en in je relaties met vrienden, partner en werk.

Wat ik zo geweldig aan dit werk vind is wanneer de adem op plekken kom waar er eerst blokkades waren, je veel meer gaat voelen. Het is onbeschrijflijk hoeveel invloed gedachtes, verkramping en de adem op elkaar hebben.
Je zult letterlijk meer gaan leven en meer plezier gaan ervaren.

Liefs van Rosa