Hoi mooi mens! 

Welkom op mijn website. Ik ben Rosa en ik ben ontzettend passievol over De-armouring massage en Kundalini yoga. Daaruit voortvloeiend is er ook het begeleiden van meditaties en samen mantrazingen. Van coaching in privé- en groepsvorm tot workshops op deze gebieden kun je bij mij terecht.

De gemene deler van Kundalini, Meditatie en Mantrazingen en de verschillende massage technieken is dat alles valt of staat met het bewustzijn en daar ligt de rust die mensen zo vaak zoeken.

Ik vind het te gek om op een innerlijke reis te zijn die zich in het uiterlijke manifesteert. Want lichaam en geest zijn zo verbonden dat het iedere keer weer fascinerend is hoe die verbondenheid tot uiting komt. Dat is wat mij drijft. In het aangaan van die reis met mezelf en met de mensen die ik ondersteun in hun proces.

Nadat ik topsport heb beoefend als wedstrijdzwemmer en professioneel danseres en de nodige tol die dat eiste, ben ik me gaan interesseren voor andere zaken. Zaken die mij als persoon meer verrijken als het gaat om luisteren naar mezelf en de zelf-ontplooiing die daaruit voortvloeit. Mijn fascinatie voor het menselijk lichaam loopt als een rode draad door mijn leven heen. Dit startte met een extra vak Sportmassage op het CIOS. Daarna werd ik hongerig naar meer verdieping en koos ik ervoor een training te doen in Deep Tissue en vervolgens ontspanningsmassage.

Op het moment dat de-armouring op mijn pad kwam voelde ik direct ‘Dit is het’.
Dit is de manier om anderen te helen. Mijn missie en passie is mensen terug te brengen naar hun kern of essentie.
Want wat als je die vergeten bent? En niet weet hoe je er terug kunt komen?

Mijn missie is mensen bewust te maken van hun lichaam en daardoor dieper in connectie te komen met zichzelf,
met de essentie van wie ze zijn. Wanneer je die connectie hervindt wordt het makkelijker om je zelf te uiten in je verlangens en je grenzen, die worden dan helder. Dit heeft een grote impact op je innerlijke leven, en in je relaties met vrienden, partner en werk.

Wat ik zo geweldig aan dit werk vind is wanneer je je fascia (weefsel en vliesje om het weefsel) weer zacht en soepel wordt, je veel meer gaat voelen. Het is onbeschrijflijk hoeveel invloed gedachtes en fascia op elkaar hebben.
Je zult letterlijk meer gaan leven en meer plezier gaan ervaren.

Liefs van Rosa