Wat is body De-Armouring?

De-armouring healing is een techniek om het lichaam te ontharnassen.

Dit harnas (armour) creëren we om onszelf veilig te voelen en onszelf staande te houden in moeilijke situaties. De spanningen die we hebben opgebouwd in ons lichaam gedurende ons leven slaan zich op in het bindweefsel. Het is een imprint van pijnlijke situaties en trauma’s. Afhankelijk van hoe hevig je ervaringen in het verleden geweest zijn, kunnen er centimeters dikke plakken imprints ontstaan. Dit zorgt voor spanning en blokkades in het lichaam. Hierdoor stroomt onze natuurlijk levensenergie zeer beperkt. Dit uit zich in psychische en/of fysieke klachten. Het harnas heeft ons beschermd tegen de pijn van je trauma.

Bij De-armouring healing gaat het om het ontmoeten van het ‘armour’ en het ongemak en de pijn die eronder verborgen zitten. Zodat je lichaam en geest weer vrij worden van blokkades, emotionele of energetische trauma’s.  Bij De-armouring healing maak ik gebruik van massage en drukpunten. Het belangrijkste daarin is dat je jou pijn liefdevol en in veiligheid mag loslaten.

Mogelijke gevolgen als je jouw harnas blijft dragen.

Verharding van je spier- en bindweefsel heeft een flinke impact op zowel fysiek als emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Het kan leiden tot onbewuste zelf-saboterende en zelfdestructieve patronen. Tegenslag in je leven, moeite met het volbrengen van doelen, gevoel van zwaarte, angst in relaties, boosheid of frustratie, schaamte, wantrouwen etc. kunnen manifestaties zijn van een inwendig pantser. Zolang het pantser blijft, zullen deze patronen zich blijven herhalen.

De sessie

Bij de-armouring healing ligt de focus op het opzoeken en het ontmantelen van het pantser in je pijnlichaam. In dit proces ga ik intuïtief te werk. Samen gaan we op zoek naar waar (emotionele) pijn zich in jouw lichaam heeft vastgezet. Door deze te erkennen, te doorvoelen, te omarmen en daar tijdens de behandeling bewust naar toe te ademen, kan de vastgezette pijn loskomen en getransformeerd worden. Eerst in het fysieke lichaam, dan in het emotionele lichaam en vervolgens in het energetische lichaam.

Coaching

Persoonlijke coaching is onlosmakelijk verbonden met een de-armouring traject.

Belangrijk om te weten

Een de-armouring healingsessie kan veel losmaken. Verdriet, boosheid, schaamte, vreugde, genot of opwinding kunnen zich laten zien tijdens de sessie. Alle emotie’s zijn mogelijk en welkom. Jij mag vrij zijn in het uiten wat jij wil uiten tijdens de sessie. Laat de wijsheid van jou lichaam je leiden. Voelen wat er gevoeld wil worden en daar naartoe ademen. En ik zal je daarin steunen. Ook als je niet precies begrijpt wat er gebeurt.

Naast de aanraking van het lichaam zorg ik ook voor jouw aura en help ik bij het afvoeren van energetische blokkades. Dit heeft veel invloed op hoe het in jou binnenwereld leeft. Daarin is het energetische werk net zo belangrijk als het werken in het lichaam. Het is aan te raden om minimaal een uur voor een de-armouring niets meer te eten. Bij langdurig vastgezette pijn zijn vaak meerdere sessies nodig. Met plezier loop ik een stukje met je mee op deze weg om dichter bij jezelf te komen.

Voor wie?

  • Zou je meer in contact willen komen met je lichaam?
  • Wil je meer plezier in en met je lichaam ervaren?
  • Is er iets wat je afhoudt van het genieten van je leven?
  • Of ervaar je spanningen, pijn of gevoelloosheid in bepaalde delen van je lichaam?
  • Twijfel je of deze manier bij je past?
  • Vraag je je af of het jouw tijd is om deze stap te zetten en heb je wellicht wat tijd nodig om mij beter te leren kennen?

Tarief en Afspraak

1 sessie – 120 minuten: 200,00 euro

Pakket van 5 sessies : 888 euro.

De sessies kunnen plaatsvinden in:
Centrum Wakker in Alkmaar
Kambo Thuis in Capelle a/d IJssel

Neem contact op via het contactformulier dan plannen we samen een afspraak. ( Vergeet niet je mailadres toe te voegen! )