Make room for serenity

HUIS OPRUIMING

OPRUIMEN VOOR VERHUIZING

ENERGETISCHE HUIS REINIGING

ONLINE OPRUIMCOACHING

IK RUIM VOOR JE OP

WAT HOUDT OPRUIM COACHING IN?

ik ondersteun mensen om hun huis weer op orde te krijgen. Daarin leer ik mijn klanten om het huis op een manier op te ruimen en opnieuw in te delen zodat het weer een huis wordt waar het fijn is om in te wonen.

Het ordenen van een huis is niet per se een makkelijk proces. Maar wel een zeer waardevolle en prachtige ervaring. Het opruimproces gaat soms gepaard met emoties.

Een reis door verdriet, blijdschap, ontroering, rouw, noem maar op. Als je gaat opruimen kom je spullen tegen die pijn of blijdschap uit het verleden kunnen triggeren. In dit ordeningsproces zal ik je ondersteunen om alles wat je niet meer nodig heb los te laten.

Het hoeft niet zo te zijn dat het proces op die manier zoals hierboven beschreven gebeurt. Misschien wil je wel gewoon hulp bij het opruimen voordat je gaat verhuizen, of wil je graag weten hoe je iets in je huis op een functionelere en prettigere manier kunt ordenen, of na het overlijden van iemand kan ondersteuning hierin een ware uitkomst zijn.

In dit proces gaat het er vooral om dat je huis een fijne plek is om te wonen en te leven. En je houdt waar je blij van wordt!

Gratis kennismakingsgesprek

Laten we beginnen met een gesprek waarin we een overzicht maken van jouw behoeftes en hoe mijn ondersteuning jou kan helpen om over de finish lijn te komen door eerst eens even kennis te maken.