De Kundalini Yoga XL Workshop

Kundalini yoga is een dynamische vorm van yoga waarin we bezig zijn met het wakker maken van de kundalini energie. Iedereen heeft deze energie in zich. Het is een opgerolde slang tussen de geslachtsorganen en anus in. Dit is de energie van de levenskracht. Via de kundalini yoga zorgen we ervoor dat we ons lichaam gereed maken om deze energie te ontvangen.

Wat kun je verwachten?

De les starten we met intunen dit doen we met de mantra ‘Ong namo guru dev namo. Dit is de mantra die ons in contact brengt met ons hogere zelf. En door hiermee de les te starten stelt het ons ontvankelijk op om de helende energie voor de les te ontvangen.

Na het intunen vertel ik in welk teken de les staat. De ene keer werken met de maag, de andere keer doen we een set om ons aura te versterken of we richten ons bijvoorbeeld op het hartchakra. De les is geen keer hetzelfde. En kan zich richten op velen facetten. En dat maakt kundalini yoga leuk, speels en altijd uitdagend

In de set zit een lange diepe ontspanning, vervolgens een meditatie. Deze kan ook heel variërend zijn. De ene keer werken we met specifieke ademhalingstechnieken, de andere keer met mantra’s of bepaalde armhoudingen. Kortom een les om al je verwachtingen in los te laten. En te laten meevoeren en genieten van wat zich aandient!

Ook heel leuk om te weten!

De muziek zal ik live begeleiden! Mijn indiaas harmonium of gitaar zal ik meebrengen. Wat een extra dimensie aan de ervaring geeft. Laatste puntje…. ,Voor deze vorm van yoga is geen bepaald niveau nodig. Iedereen kan dit en kan het op zijn eigen tempo en ritme beoefenen.

Tarief en Boeking

Open aanmelding : voor een workshop van 2 uur | € 20,- p.p.
Workshop op locatie : prijs op aanvraag
Neem contact met me op via het 
contactformulier.