MIJN METHODE VAN AANPAK

In de opruim coaching zijn invloeden van Marie Kondo verweven. Ook in mijn techniek gaat het erom dat je houdt waar je blij van wordt. Zodat je omringt wordt door een huis vol spullen die jou een goed gevoel geven.

We gaan stap voor stap door je huis om terug te keren naar een plek waar je overzicht heb. Je weet wat je in huis hebt en je weet waar alles ligt. Dat is uiteindelijk waar iedereen naar uitkijkt. Hoe heerlijk is dat?

In mijn begeleiding zul je ook leren wat het is om emoties te voelen en niet langer weg te stoppen. Soms is het confronterend, en ook ontzettend bevrijdend en leuk.
Want zodra je mag voelen wat je voelt ontstaat er een vredig en blij gevoel!

We zullen op een praktische en logische manier een nieuwe vorm geven aan jouw interieur. Wat voor rust, overzicht en veel nieuwe energie zorgt.

Je hebt het tot nu toe alleen gedaan.

Zullen we het nu samen aanpakken?

HOE ANDEREN MIJN METHODE ERVAREN

“Wat een mooi en intens proces van opruimen. In het begin dacht ik dat de rommel wel meeviel. Totdat we daadwerkelijk aan de slag gingen en ik met mijn zoons en man geconfronteerd werden met de puinhoop die we in de afgelopen jaren hadden verzameld.

De manier waarop Rosa hiermee omgaat is geweldig. Ze heeft ons op een bijzondere manier de begeleiding gegeven die we nodig hadden om ons huis weer tot een fijne plek te maken.”

“Bedankt voor je hulp, lieve Rosa! Ik zat even he-le-maal vast, kreeg de boel echt niet opgeruimd. Ik ben je onwijs dankbaar voor de inzichten en je liefdevolle aansporing om los te laten wat me niet meer dient, of zelfs blokkeert… Ik ben blij dat ik voelde (en toegaf!) dat ik hulp nodig had om de boel weer op de rit te krijgen.”

“Ik schaamde me ontzettend voor de rommel in huis. Maar ik ben blij dat ik Rosa heb laten komen, want ze heeft me echt geholpen om over deze onzekerheid heen te komen. Niet alleen mijn huis is opgeruimd, maar door de steun van Rosa voel ik me ook veel zekerder van mezelf. Rosa veroordeelde mij niet en dat maakte dat het voor goed voelde om te ontspannen.
Als ik weer hulp nodig heb dan schakel ik haar zeker weer in.”
“We hadden al jaren een paar rommelkamers. Wat we graag wilde was ruimte in een aantal kamers zodat ik eindelijk eens mijn eigen ruimte had om me in terug te trekken. Net als mijn vriend die behoefte had. Wij vonden het enorm moeilijk om een start te maken, want bij het zien van die berg spullen gaven we de moed al op. Rosa heeft ons met haar ontzettend handige tips en opbergsystemen geholpen, zodat we eindelijk die kamers die vol stonden met spullen zijn gaan gebruiken voor ontspanning! Zooo blij zijn we er mee! Wat een opluchting! Dankjewel Rosa!”

ZULLEN WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN?

Gratis kennismakingsgesprek

Laten we beginnen met een gesprek waarin we een overzicht maken van jouw behoeftes en hoe mijn ondersteuning jou kan helpen om over de finish lijn te komen door eerst eens even kennis te maken.