OVER ROSA BAKKER

Welkom op mijn website. Ik ben Rosa en ik ben ontzettend gepassioneerd over het leven en hoe je je leven op een leuke manier kunt opruimen, zodat lichaam en geest in balans komen.

Voorheen werkte ik als sportinstructrice, sociaal pedagoog en ademcoach.
Wekelijks geef ik met liefde Kundalini en vinyasa yoga. Hiermee ben ik o.a. 2 jaar werkzaam geweest in de retraites van Jan Geurtz.
Nu gebruik ik mijn ervaringen om mensen terug in contact te brengen met zichzelf via persoonlijke coaching en via het opruimen van het huis.

Na de opleidingen heb ik mijn leven veranderd en ben ik me gaan richten op het minimaliseren van spullen en opruimen van huizen en winkels. Als kind was ik altijd al bezig met opruimen en nu heb ik mijn beroep ervan gemaakt. Ik voel ware passie en dankbaarheid om dit beroep te mogen uitoefenen.

IK BIED MIJN DIENSTEN IN TWEE FACETTEN AAN:


Coachingsessies waarin ik verschillende technieken gebruik om jou weer in contact te brengen met wie je werkelijk bent. Soms zijn we het contact met onszelf even kwijt. Hoe fijn is het dan dat er iemand is die je daarin ondersteunt? En om te voelen dat je niet alles alleen hoeft te doen? Ik gebruik mijn ervaring als ademcoach, mijn sociaal pedagogische vaardigheden en aura- en huisreinigingstechnieken om mijn werk naar een hoger level te brengen. Mijn ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik overzicht kan houden in de chaos.


Het ordenen van huizen. Ik hou van rommel! Daar gaat mijn vuurtje van branden. Ik ondersteun je met plezier in je opschoningsproces. Mijn missie is om het vuurtje in ieder huis aan te steken, zodat het weer licht en fijn wordt om in te wonen. Daar leg ik mijn hart en ziel in.

Gratis kennismakingsgesprek

Laten we beginnen met een gesprek waarin we een overzicht maken van jouw behoeftes en hoe mijn ondersteuning jou kan helpen om over de finish lijn te komen door eerst eens even kennis te maken.