Recensies

Een weg naar heelwording

Mijn missie is om mensen te inspireren en te begeleiden in hun proces naar heelwording. Grappig, is het niet? We zijn in wezen heel. Alleen vergeten we soms waar we vandaan komen. En is het nodig om daaraan herinnerd te worden. Het is een avontuurlijk proces waarin iedereen zijn eigen manier vindt om die te bewandelen.

Ank

Wat een belevenis.
Rosa stelt je direct op je gemak, dat begon al bij het telefoongesprek. Na wat kort vertelt te hebben wie ik ben en waar ik voor kom, gaat we aan de sessie beginnen. Ze legt alles heel goed uit. Hoe het ademen gaat, wat ik kan gaan voelen en vooral dat alles goed is wat er gebeurt. Ze stelt geen eisen wat vertrouwen geeft dat ik niet aan een bepaalde norm moet voldoen. 

Ik begin rustig met ademen en even daarna met ritme. Diep en dieper. Met constante begeleiding van Rosa voelde ik me heel erg veilig om door mijn pijn (lichamelijk en geestelijk) te ademen. Het is een reis die ik niet voorzien had maar mij een enorme bevrijding gaf.

Ik kan niet veel meer zeggen dan: dank Rosa, wat jij geopend hebt.

Stephanie

Dank lieve en bijzondere Rosa voor een prachtige, intense ademsessie!! 

Eindelijk kwam het er van en wauw wat een sensationele ervaring! Ik kon zo goed voelen wat er in mijn lichaam ligt opgeslagen aan pijn en verdriet, tot diepe misselijkheid aan toe, die los mocht komen.

En zo voelbaar waar ik het in mijn lijf vasthou. Aan mij om daar doorheen te ademen en aanwezig te blijven onder de liefdevolle en krachtige begeleiding van Rosa.

Om vervolgens ook te ervaren wat er lichamelijk gebeurt als die energie vrijkomt en weer gaat stromen door mijn hele lijf alsof het me optilt. Zo licht voelde ik me daarna. Alsof ik mijn lijf in staat heb gesteld of toestemming heb gegeven om zelf te helen.

Mijn lichamelijke klachten manifesteren zich altijd aan mijn rechterkant en daar gebeurde dan ook echt vanalles. Het voelde zo fijn wat daar loskwam, dat luchtte en lichtte enorm op. En het werkt nog door.

Echt een aanrader!!! Ik kom zeker bij je terug Rosa, want mijn lijf vind dit fijn!!!